Zasebnost, piškotki in osebni podatki (GDPR)

Osebni podatki

Planetk9.si osebne podatke naših tečajnikov shranjuje le pri nakupu tečaja. Telefonske številke Planet k9 ne uporablja za namene neposrednega trženja.

O vas nimamo, ne pobiramo in ne shranjujemo tako imenovanih občutljivih osebnih podatkov.

Prijava na email novice in drugo email komunikacijo

Pri prijavi na e-novice shranimo le vaš email naslov.

Če se prijavite na novice, ob tem veljajo vsa določila GDPR, ki ščitijo vaše podatke.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris iz liste prejemnikov naših novic – s klikom na povezavo v emailu, z odgovorom na email ali pa nam pošljete nov email. Tudi nam ni všeč neželena pošta, zato se trudimo, da pisem ne pošiljamo email naslovnikom, ki tega ne želijo.

Piškotki

Spletna stran planetk9.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Pogoji poslovanja

Vsak tečaj je treba opraviti v določenem roku. Vsaka ura tečaja se šteje kot en teden. Če imate recimo malo šolo, se tečaj zaključi v 8 tednih (8 ur). Če imate psa, ki je problematičen in bomo delali vedenjsko modifikacijo, tečaj malo bolj raztegnemo, vendar ne več kot 3-4 mesece.

Vsak tečaj se plača pred začetkom dela. Če se učenja psa naveličate, vam denarja ne vračam. Denar vam vrnem samo v primeru, če se vaš pes poškoduje ali umre, ali pa imate kakšno drugo resno situacijo. Tečaj, ki ga kupite in zaradi raznih razlogov vmes prekinete, ga lahko vedno zaključite.