Med učenjem se nikoli ne smete počutiti, da ste vi proti psu; pač pa, da vzajemno sodelujeta. Psu ni treba dokazovati kdo je vodja, ne kregajte se z njim in ne kaznujte ga. Pomagajte mu razumeti, kaj od njega želite, in če nekaj ne deluje, naredite pavzo. Vedno bodite na strani svojega psa. Na tej poti sta skupaj in ne en proti drugemu. 

Uporabljamo izključno pozitivno motivacijo

Gradimo zaupljiv odnos

Brez fizične kazni in brez ustrahovanja

Gledamo na svet iz pasje perspektive

Moj pristop pri učenju temelji na pozitivni motivaciji in modernih tehnikah. Ne uporabljam nobenih načinov učenja, ki bi temeljili na uporabi kazni in strahu. Niti pripomočkov, ki povzročajo bolečino, kot so zatezna, bodičasta in električna ovratnica. Prizadevam pa si, da izgradimo pravilen odnos med skrbnikom in psom, ter izboljšamo komunikacijo.

Vsakega lastnika naučim, kako je najboljše komunicirati s svojim psom, kako se psi učijo, zakaj določena vedenja nastanejo in kako izpostaviti tiste, ki jih želite. Veliko neželenih vedenj se da rešiti s tem, da spremenimo vzrok.

Vedno se lotim celovitega pristopa k učenju in spreminjanju neželenega vedenja. Pri meni ne boste dobili univerzalne rešitve za vašega kužka, temveč si bom vzela čas ter učenje prilagodila vašim željam in potrebam psa.

Zame je veselje do šolanja psov in pomoč lastnikom v tem, da jim lahko ponudim najboljše rešitve, ki delujejo. Leta izkušenj s psi in izobraževanja v tujini mi omogočajo, da to znanje in ljubezen širim dalje.

Pomagam vam lahko na več področjih, vse od dnevne rutine, hranjenja, igre, pravil in omejitev v stanovanju, zaposlitev kužka na različne načine, izdelave programa za šolanje kot tudi fizično vadbo. Sodelovanje z mano se ne ustavi, ko zaključite tečaj. Podpiram vas v vseh vidikih življenja s psom, da bi vam in psu omogočila čim bolj veselo skupno življenje.